06 1736 6659 info@helmyvandooren.nl

Helmy’s Stories…

Bericht: Een nieuwe wending

door | apr 13, 2022 | nieuwsbericht | 1 reactie

Oudjaarsdag


Het begon net licht te worden, toen ik vanmorgen vertrok. Geen kip op de weg. In mijn auto zong ik blij en keihard de laatste nummers van de top 2000 mee. 
 
Oudejaarsdag 2021, een historische dag. Met een buitentemperatuur royaal boven de 10 graden is het de warmste Nederlandse oudejaarsdag ooit. 

Ik heb het ook best wel warm, maar om een andere reden. Ik ben namelijk op weg naar de Kamer van Koophandel om daar officieel mijn eigen bedrijf in te schrijven. Zo voelt deze dag ook voor mij historisch. 
 
Via een eigen bedrijf ga ik teksten schrijven en spreken. In de rol van tekstschrijver, dagvoorzitter, presentator en taaltrainer. 
 
Teksten spreken én schrijven. En de geleverde teksten laten ‘spreken’. 
Vandaar de toevoeging aan mijn bedrijfsnaam: sprekende teksten. 
Het eerste deel van mijn bedrijfsnaam is al vertrouwd: Helmy van Dooren, de naam die ik al bijna 55 jaar draag. Dé Helmy van Dooren ook die in al die jaren veel schrijf-, presenteer- en onderwijservaring opdeed. 
 
Gecombineerd is de naam van mijn nieuwe bedrijf: Helmy van Dooren sprekende teksten.

Deel mijn columns en berichten via Linked-In, WhatsApp of via email!

1 Reactie

  1. Frank Kemme

    Wat een mooie stap Helmy. Zet ‘m op! Met jouw teksten ziet de wereld er weer een beetje beter uit 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

meer van helmy

Column: stoere pappa’s

Column: stoere pappa’s

Stoere vaders gaan er prat op dat hun zoon op hen lijkt. Dat het logisch is dat zoonlief ook geen zin in school heeft.

Lees meer
Column: Gelukkig bestaat de Sint

Column: Gelukkig bestaat de Sint

Ik merkte al een paar dagen aan Rinske van 8, dat ze niet lekker in haar vel zat. Haar gebruikelijke schwung was verdwenen. En na de gymles kwam ik erachter wat haar precies dwarszat: het Sinterklaasfeest.

Lees meer